Tandartsen Centrum Hattem

Telefoon: 038 444 3931

Airsmile

 

Onzichtbaar uw tanden recht? Dat kan met de Airsmile!


Over AirSmile

Als u ontevreden bent over de stand van uw tanden, kunt u deze bijstellen met een beugel. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is: AirSmile, ideaal als u liever een beugel wilt die u niet ziet.
Airsmile is vooral geschikt voor eenvoudige behandelingen. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee worden behandeld. Voor ingewikkelde behandelingen sturen we u door naar de orthodontisten met wie wij samen werken.

Een Airsmile behandeling is een serie van doorzichtige, uitneembare en op maat gemaakte aligners (hoesjes). De aligners zetten de tanden en kiezen geleidelijk recht. De aligners worden iedere twee weken vervangen door een nieuwe set. Hierdoor komen uw tanden uiteindelijk weer netjes recht te staan.

Voordelen

  • Het is op maat gemaakt waarbij iedere aliger (beugel) een periode werkzaam is
  • De aligners (beugels) zijn uitneembaar, bijvoorbeeld tijdens eten, drinken en tandenpoetsen. Uw gebit schoonhouden is daardoor ook veel gemakkelijker.
  • Effectief, met airsmile kunt u de virtuele resultaten en het behandelplan bekijken nog voor de behandeling begint. Zo kunt u zien hoe de tanden staan als de behandeling eenmaal is afgerond.
  • Comfortabel, de aligners (beugels) zijn prettiger te dragen, een slotjesbeugel kan in de wangen en lippen prikken. 
  • Transparant, de aligners (beugels) zijn bijna onzichtbaar. Niemand zal er iets van merken als u deze bijna onzichtbare aligners draagt. Hierdoor kan Airsmile naadloos in uw dagelijks leven worden ingepast. 


Kosten

De behandelkosten zijn opgebouwd uit techniekkosten voor de aligners en tandartstarieven. Het totaalbedrag is afhankelijk van de gewenste correctie. Een gemiddelde correctie in alleen de boven- of onderkaak kan vanaf €1890,-. Wanneer beide kaken behandeld worden en/of wanneer er sprake is van een grotere correctie dan lopen de kosten richting de €2.800,- tot 3.200,-.
De vergoeding is in de meeste gevallen gelijk aan die van een slotjesbeugel. Kijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering daarvoor na. Op Independer is ook informatie daarover te vinden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Airsmile voor u? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch, ons telefoonnummer is 038-4443931. 

 

Patienten vertellen

Contact

Ridderstraat 42
8051 EH Hattem
Praktijk: 038 444 3931
Spoed:   038 444 3931

Openingstijden

 

maandag 8.30 - 17.00
dinsdag 8.30 - 17.00
woensdag 8.30 - 17.00
donderdag 8.30 - 17.00
vrijdag 8.30 - 12.30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
   
Pauze    12.30 - 13.30

 

Spoed

Ingeschreven bij het kwaliteits register tandartsen

 

Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde